Fam. de Jonge

We hebben het erg naar ons zin gehad n jullie appartement, helaas moesten we na een week alweer terug naar het koude/vertrouwde Nederland. 1 Dag regende het maar waren we op de markt in Manavgat en was het niet zo erg, 1 dag hebben we een jeep safari gedaan, dit was ook erg leuk. Zoals de meeste toeristen hebben wij ook van alles aan goedkope “merkkleding” gekocht. Naar het oude Side gaan is lopend handiger dan met een taxi, Conny heeft een erg goede keuken, de miss pizza bestelling levert prima pizza’s, turken zijn erg vriendelijk, etc, .zo hebben we van allerlei kleine dingetjes ontdekt.
Het appartement is heel mooi, met zijn zessen konden we er goed in, ook het andere appartement was erg ruim. We hebben ontdekt dat er kleine verschillen zitten in de appartementen, het complex lijkt of ze allemaal hetzelfde zijn maar dat is niet zo.
GERARD: Vanwege het feit dat dit een gezelschap was van 12 personen heb ik een extra appartement ingehuurd op hetzelfde Arcadia Residence!
Meestal was Mehmet er, die ons aan een dolmus busje of taxi hielp, Halil hebben we alleen telefonisch over de terugreis gesproken. Al me al een heel geslaagde vakantie.

Ruud