Fam. Jansen

Wij hebben van 8 tm 15 mei 2015 appartement D6 gehuurd van Kim en Gerard. Appartement gevonden via internet en via de mail contact opgenomen. Er werd snel gereageerd, en meegedacht over het boeken van een vlucht. Het appartement ziet er precies zo uit als op de foto’s en was heel netjes schoon en zeer compleet uitgerust. We hebben via Gerard en Kim geregeld dat we opgehaald en weggebracht werden naar het vliegveld.
Verschillende supermarkten in de buurt: Migros en Carrefour (richting centrum) en Vera supermarket om de hoek. Het strand is op slechts 15 minuten lopen van het appartement. We hebben een aantal keren gebruik gemaakt van de gratis busservice van Fullmoon beachclub, waar je gratis gebruik mag maken van de strandbedjes en parasols.
Onze kids (10 en 12) hebben zich prima vermaakt in het zwembad. Het was erg rustig op het complex.
De huidige tuinman en bewaking spreken in tegenstelling tot eerdere ervaringen helaas alleen Turks, wat het soms lastig maakt in de communicatie. Halil hebben we niet gezien of gesproken, alleen via SMS contact gehad over het tijdstip van ophalen voor de terugreis.
De wekelijkse markt in Manavgat is een aanrader !
Opstappen bij het busstation in het oude Centrum, 2,50 TL per persoon. Amfitheater en het oude centrum met de ruines zijn indrukwekkend. Er is ook nog een museum wat je kan bezoeken.
We zijn een dagje naar Aquaplanet in Alanya geweest, een waterpark met heel veel glijbanen op ca 45 minuten rijden. (€ 35,00 pp, incl. vervoer, lunch en de hele dag gratis frisdrank, bier en wijn). De kids vonden dit erg leuk, wij hadden er iets meer van verwacht. Park was niet erg groot, en het was er nog erg rustig.
We hebben het erg naar ons zin gehad in Side en kunnen u dit appartement van harte aanbevelen.

Ruud