Heerlijk genoten! Ik zou er wel willen wonen.

Lieve Gerard en Kim, 🌴☀️😎

06-07-2019 t/m 20-07-2019

Na 2 twee jaar Arcadia Residence C9 voor 6 personen op de 2/3e verdieping kozen wij dit jaar voor het naastgelegen “Citrus Garden G2 Appartement, begane grond en voor 4 personen.

Het appartement is ons erg goed bevallen. Schoon, comfortabel ingericht, fijne bedden, fris beddengoed en handdoeken. Vaatwasser, Wasmachine, Oven….
Overal airco, groot hoekbalkon met keuze op straatkant of zwembad uitzicht. Of 2e balkon achterkant appartement.
Inclusief zwembad bedden, parasol.

Eerst hebben we een beetje moeten wennen aan een ander plekje maar waar we aan het begin van de vakantie terug wilden naar Arcadia, zouden we nu toch voor de rust / omgeving / zwembad en het gemak van begane grond “Citrus Garden” kiezen.

15 dagen was weer te kort!! We missen het Turkse brood van het supermarktje om de hoek, en het avondeten bij “Conny’s restaurant”.

En de zeer behulpzame Peter en Liz voor onze vragen, vriendschap en een trip naar de kapsalon en naar de Green lake en watervallen💞

“Citrus Garden” was een veel groter complex maar toch heerste er rust en respect voor de mooie schone omgeving, waar dan ook dag en nacht aan werd gewerkt door het personeel. De tuin was nog grootser en prachtig, olijfbomen, granaat appels, bloemen, palmen, en het zwembad ongeveer 1/3 groter dan Arcadia, zeldzaam dat je er geen dood vliegje of blaadje, of gras na het maaien in vind.

Het was weer geweldig en ook hier zou ik zelfs wel kunnen wonen🥰

Gerard van Krieken