Heerlijk genoten in jullie appartement!!!

Wij hebben in juli 2019 met ons gezin met 4 kinderen verbleven in het mooie appartement C9 van Gerard en Kim. Voor ons was dit tevens de eerste keer Turkije en dit ons zeer goed bevallen. Het mooie appartement was precies zoals op de foto´s en voldeed aan al onze verwachtingen. Ruime slaapkamers met allen airco, een vaatwasser, een wasmachine en een oven waren aanwezig. Tevens waren er genoeg pannen en keukengerei als je in het appartement wil koken, al deden we dit niet vaak omdat het eten lekker is in Turkije en zeer betaalbaar.

We keken  vanuit het appartement op het zwembad vanaf ons grote balkon wat groot genoeg is voor 6 personen.  Het zwembad hadden we de eerste week bijna voor ons zelf en de 2e week waren er veel appartementen verhuurd, maar ook toen was het niet druk aan het zwembad, hier ook geen handdoekje leggen, omdat elk appartement zijn eigen bedjes heeft. De security en de tuinman zijn allen zeer aardig en behulpzaam. Als je ze af en toe een blikje drinken geeft en in onss geval ook een paar pizza punten, dan scoor je punten bij hen.

Het zwembad zelf is groot genoeg en het wordt zeer goed onderhouden, wat overigens voor het gehele complex geldt. Alle planten en bomen zien er zeer verzorgd uit.

2 straten verder vind je al een kleine supermarkt waar we zeer lekker broodjes haalden elke dag en daarna gelijk daar aan de overkant een Café Latte dronken bij restaurant Hawaii. Dit kan al vanaf 0730 uur s’morgens. Verder zijn er in diezelfde straat vele andere lekker restaurantjes. Kijk ook eens bij de kledingzaak op de hoek naast de supermarkt, daar verkopen ze goede en betaalbare kleding net als in het centrum van Side.

Al bij al dus zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Als laatste wil ik vermelden, dat Gerard zeer snel reageert via de telefoon en whats app en heeft ons zeer goed geholpen met eventuele vragen die we hadden. Groetjes Sander en Tamara

Gerard van Krieken