Jan en Elly

Hallo Gerard en Kim,

Gisteren weer thuis gekomen na een fantastisch 14 daags verblijf in jullie appartement D6 Arcadia. Alles top geregeld. Een prachtig appartement met werkelijk alles erin. In een goed verzorgd appartementencomplex met heerlijk zwembad. Het appartementencomplex is heerlijk rustig gelegen met voldoende goede restaurantjes (Hawaii, Miracle, Corner, Amelda etc.) en supermarkten (Vera) in de directe omgeving.
Wil je de drukte opzoeken, dan ben je met een 15 tot 30 minuten lopen in het mooie, drukke oude centrum van Side met tal van restaurantjes, winkeltjes etc. Het amfitheater hier is zeker de moeite waard en indrukwekkend. Geen zin om te lopen, dan neem je goedkoop een taxi.
Naar het strand loop je in 15 minuutjes, maar de bus van Royal Beach Club pikt je bij het appartement op en brengt je weer terug. Hele vriendelijke mensen die je op je wenken bedienen.

Aanrader: Parasailen, veilig en een ervaring rijker.

Aanrader: Hou je van natuur en ontspanning, doe dan een excursie naar de Green Canyon. Je komt bij de prachtige stuwdam, boottocht op de Green Canyon en tot slot een lunch en vrije tijd bij het Green Lake. Dit alles inclusief een gids voor een klein prijsje.

Al met al een prachtige vakantie in het mooie Turkije en top geregeld. Zeker een aanrader.

BEDANKT!!

Jan en Elly

Ruud